top of page

Köp i vår webshop eller på Pakvis Hälsocenter

Populära produkter

Visste du att Pakvis Kliniken även har en egen webshop (www.pakvis.com) och en fysisk butik? 

Vi började 2009 som en webshop med massageredskap och produkter för egenvård men utvecklade sedan företaget till att inkludera en butik och klinik 2016.

 

Här är tre massageredskap som vi rekommenderar:

Masterblaster_900x (1).jpg

Fasciablasters

Bästsäljare i USA. FasciaBlaster® är utvecklad och designad av Ashley Black för att massera fascia och muskler nästan var som helst på kroppen. Med den kan du enkelt själv jobba med fascian och lösa upp muskelspänningar. Som en bonus är den även effektiv för att behandla och reducera förekomsten av celluliter! Finns i flera modeller och former. Läs mer och beställ i vår webshop redan idag!   

Pakvis Massagepistol

Vår egen massagepistol måste naturligtvis hamna i topp fem då vi utvecklat och köpt in den specifikt med tanke på våra kunders behov. Den här  massage-pistolen är inte bara prisvärd, jämfört med många andra, utan vi vet att den håller måttet i både kraft och hållbarhet. Läs mer och gör din beställning i vår webshop!

Pistol_900x (1).jpg
Bodybackmassager-ps_900x.jpg

Body Back Massager

Du kanske har sett den här massagekroken i liknande former på youtube eller i andra kanaler. Den är suverän för att använda att trycka på muskelknutor över hela kroppen. Bli inte avskräckt över att den ser avancerad ut, du lär dig snabbt att använda den. Principen är enkel: hitta punkter med ena kroken och skjut ifrån med motsatt krok. Hävstångsprincipen ger mycket kraft och du kan enkelt lösa dina egna triggerpunkter.

bottom of page