VÅR PERSONAL

Pakviskliniken/Maria Pakvis

MARIA PAKVIS

VD hos Pakvis Hälsocenter

Maria är grundare av Pakvis Hälsocenter. Hon har det övergripande ansvaret för kliniken och även för administration och webshop. När du ringer oss är chansen stor att det är henne du får prata med och det är henne du träffar när butiken är öppen. 

Pakviskliniken/Mikael Hansson
NPH-symbol-svart-156x156.png
certifierad-mass.png

MIKAEL HANSSON

Naprapatstudent på sista året

Certifierad Massageterapeut

Certifierad Massageterapeut som studerar till Naprapat. Utbildad i triggerpunktsterapi och med en bra känsla för hur kroppen fungerar. Mikael är passionerad för träning och hälsa och har en stor glädje i att hjälpa människor att må bra.

Pakviskliniken/Alyss Liljehag

ALYSS LILJEHAG

Certifierad Massageterapeut

Alyss är en Diplomerad Massageterapeut som ständigt längtar efter att lära sig mer. Under hösten kommer hon att vidareutbilda sig till Medicinsk Massageterapeut. Hon har en passion som heter duga och älskar att hjälpa människor att må bra!

certifierad-mass.png
Pakviskliniken/Caroline Widerberg

CAROLINE WIDERBERG

Certifierad Massageterapeut

Caroline är terapeuten som fokuserar så på behandlingen att hon ibland glömmer bort att prata :-) Hon gillar både att lösa problem och att ge dig en skön avstressande behandling.

certifierad-mass.png
Pakviskliniken/Marineth Sund

MARINETH SUND

Certifierad Massageterapeut

Marineth är certifierad Massageterapeut med över 15 års erfarenhet. Hon har jobbat mycket på Spa och hela hon utstrålar lugn och harmoni. Hos henne kan du få allt ifrån en skön ansiktsmassage till en behandlande massage som fokuserar på att lösa dina problem. 

certifierad-mass.png