top of page

VÅR PERSONAL

Pakviskliniken/Maria Pakvis

MARIA PAKVIS

VD hos Pakvis Hälsocenter

Maria är grundare av Pakvis Hälsocenter. Hon har det övergripande ansvaret för kliniken och även för administration och webshop. När du ringer oss är chansen stor att det är henne du får prata med och det är henne du träffar när butiken är öppen. 

Oskar.jpg

OSKAR JOHANSSON

Naprapat

Med en bra känsla för hur kroppen fungerar kan Oskar rå på de flesta problem. Låt dig inte luras av att han ser ung ut. Den här killen är duktig! Oskar är passionerad för träning och hälsa och har en stor glädje i att hjälpa människor att må bra.

NPH-symbol-svart-156x156.png
Arneweb.jpg

ARNE SUNDVALL

Certifierad Massageterapeut

Arne är certifierad Massageterapeut med över 6 års erfarenhet. Han är blind och har utvecklat en förmåga att känna sig fram och hittar lätt dina problemområden. Hos Arne kan du känna dig trygg och avslappnad även om du har delar av din kropp som du skäms för. Han kan ju inte se dig :-)  

certifierad-mass.png
Sofiaweb.gif

SOFIA LJUNG

Certifierad Massageterapeut

Muskler är häftiga! Sofia tycker att det är superkul att behandla och lossa på spänningar men även att ge en skön avslappnaden massage. Den här sköna tjejen från Åland är glad, trevlig och sprider lugn och trygghet omkring sig. 

certifierad-mass.png
Adrian1.jpg

Certifierad Massageterapeut

Adrian är certifierad Massageterapeut med över 15 års erfarenhet. Han har jobbat mycket problemlösning och älskar utmaningar. Adrian hittar dina triggerpunkter snabbt och lätt och ger en massage som fokuserar på att lösa dina problem. 

certifierad-mass.png

ADRIAN PAKVIS

Victorweb.jpg

VICTOR NEWBOLD

Medicinsk Massageterapeut

Victor har ett bra handlag och tycker att det är underbart att arbeta med människor och få dem att må bra. Han hittar dina problemområden och gillar att lösa upp muskelknutor. Dessutom är han både trevlig och professionell.

certifierad-mass.png
CarolineLweb.gif

CAROLINE LÜBCKE

Zonterapeut

Caroline har en passion för att behandla hela kroppen via fötterna! Med hjälp av strykningar, stretchningar och olika massagegrepp på fotryggen och fotsulan stimuleras kroppens olika organsystem. En behandling med zonterapi ska hjälpa kroppen att hitta en bra inre balans och aktivera kroppens självläkande krafter.

bottom of page