Keyboard and Mouse

VARFÖR VÄLJA PAKVIS?

Vi bryr oss verkligen om din personals hälsa

Här är några goda skäl för dig att välja Pakviskliniken till att ta hand om din personal:  

Relaxing Massage

01

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för din personal att välja mellan - allt med 10%

Har du hört talas om våra hälso- och fitnessbedömningar ? Vi använder oss av en unik programvara som tagits fram av forskare för att analysera hållning, rörelse-begränsningar med mera. Vi utför muskeltester, i kombination med konditionstester som visar övergripande hälsa och allmän hälsokontroll.

Nu utför vi även covid-19 tester hos oss. Allt för att säkerställa att smittan inte sprids. Vi besöker även företag och testar personalen regelbundet.

Dessutom- våra massage-behandlingar! Kvaliteten på medicinsk massage, idrotts, triggerpunkt, sport, avslappning och mer har gett oss en av de högsta placeringarna på bokadirekt i Uppsala.

Våra sjukgymnaster, kiropraktorer, personliga tränare, näringsterapeuter och massörer står till ert förfogande.

Pakviskliniken/utsida av byggnaden

02

Vi har en COVID säker klinik - 400 meter från centralstationen

Med en busshållplats direkt utanför ytterdörren kan du inte direkt påstå att den är svårtillgänglig. 400 meter gångavstånd från tågstationen, även om du är på väg hem från jobbet, är det verkligen nära. Eftersom solen skiner varför inte cykla till oss?

Parkering har vi tyvärr ingen egen, men det går fint att parkera på Storgatan eller på närliggande gator samt vid konserthuset.

Vår klinik har tre rum och ett litet gym (se mer på gallerisidan). Att ha en fysisk plats innebär att dina anställda kan boka behandling före eller efter arbetstid, på lunchen och på helger.

Vi steriliserar efter varje patient och alla sängkläder byts ut. Vi ser till att dina anställda är så trygga som möjligt här hos oss på Pakvis Kliniken. Våra terapeuter är vaccinerade och testas regelbundet för att säkerställa att de inte bär på Covid-19.

Vi har en toalett och dusch tillgänglig för de som vill tvätta sig efter behandling eller ett träningspass med våra personliga tränare.

Vi har också en butik inom kliniken där vi kan visa produkter som hjälper dig med träning, underhåll av muskelhälsa och mer.

Massage med olja - bild

03

Vi kommer till er eller ni till oss
- utan extra kostnad

Istället för att behöva ställa i ordning ett massagerum på arbetsplatsen och ha det enda alternativet att någon kommer till dig och din personal har vi vår egen klinik 400 meter från centralstationen.

Men om du föredrar att en av våra terapeuter kommer till er en viss dag är priset detsamma. Då behöver vi  bara ett rum och plats för massagebänken samt tillbehör. Sedan är vi redo att stå till tjänst för er personal hela dagen.

04

Du får det bästa av det bästa! - läs mer om oss

Flera av våra terapeuter är fysioterapeuter, naprapater, kiropraktorer, medicinska massageterapeuter och personliga tränare. De är alla certifierade att ge behandlingar här i Sverige. Vi erbjuder många tjänster här på Pakvis Kliniken och vi älskar att erbjuda högkvalitativa massagebehandlingar eftersom vi förstår vikten av hälsa och rörlighet.

Fysioterapeut undersökning
Kontrakt bild

05

Ingen bindande period för kontrakt - vi tror att vår kvalitet gör att du vill ha mer

På grund av pandemin förstår vi vikten av att inte göra långsiktiga åtaganden med finansiering. Därför är du inte bunden till ett årslångt avtal med oss. Ge oss bara en månads varsel om du vill avsluta ditt avtal med oss - så enkelt är det!

06

Vår klinik behandlar hela personen - snarare än att behandla symtomen hjälper vi till att behandla orsaken

Bild på mamma och son

På Pakvis Kliniken har vi har en helhetsintegrerad syn. Vi ser din anställde som en hel person, ande, kropp och själ. Vi respekterar också hur olika metoder uppnår olika resultat. På kliniken arbetar våra terapeuter tillsammans och hänvisar klienter till varandra om vi tror att en annan terapeut kan uppnå bättre resultat eller har bättre personkemi med en kund. Naturligtvis har vi tystnadsplikt och diskuterar bara information om klienter med varandra om klienten gett sitt medgivande.

07

Du stöder ditt samhälle - vi är ett familjeföretag

Pakvis är ett familjeföretag startat av Erik och Maria Pakvis. Marias far Adrian Pakvis arbetade som terapeut inom kliniken i många år innan pensionering. Pakvis-drömmen är att skapa en plats där hela personen kan behandlas och bli sedd. När du kommer till oss så hjälper du oss att utveckla drömmen i rätt riktning. Tillsammans skapar vi ett bättre Uppsala!

Bild på händer och hjärta